Despre PORTUCOSBAU

Detinem cele mai performane echipamente in domeniu pentru ducerea la bun sfarsit oricarui proiect, de asemenea la executarea constructiei tinem cont din toate punctele de vedere lucrul ordonat si rezistent, folosim materiale de calitate si punem accent pe design si rezistenta. Portucosbau se ocupa cu executia de proiecte provocatoare in domeniul constructiilor in special in domeniul dulgherie. Noi ne asumam finalizarea proiectelor cat mai repede posibil iar lucrarea este de calitate, experienta pe care am castigat-o se datoreaza firmelor din strainatate, firme din tari precum :

Spania
Algeria
Portugalia
Germania
Alaturi de ele am invatat cum se lucreaza in strainatate, fiind un alt mod si alt sistem de executie prin care am dus la bun sfarsit multe santiere precum tunele, poduri, statii de alimentare, fabrici si blocuri.

Alaturi de muncitorii nostrii incercam sa satisfacem asteptarile clientilor nostrii, seriozitatea fiind punctul nostru forte, calitate si o buna colaborare in finalizarea proiectelor. Multumim celor care ne-au ales, rocomandandu-va acelasi lucru deoarece niciodata nu este prea tarziu sa incepi sa construiesti ceva.

Prezentare video

In Engleza si Spaniola

Video Description

Video Description

Despre Noi

Suntem o firma de construcții la nivel international ce executam proiecte intr-un mod profesional indiferent de durata sau dificultatea constructiei.

Date Firma

S.C. PORTUCOSBAU 2015 S.R.L
Satu Mare, Trip, nr 222
CUI: 34160618
Nr. Reg: J30/134/2015

Parteneri

Create multiple pages. Don't forget to set links to your pages after creating them.

© Copyright 2015 S.C. PORTUCOSBAU2015 S.R.L.. Toate drepturile rezervate.